Lämmitettävät juomakupit

lämmitettävä juomakuppi lämmitettävät juomakupit

Lämmitettävät juomakupit eläimille

Juokseva vesi myös paukkupakkasilla.

 • Ei jäädy kovassakaan pakkasessa.
 • Itsesäätelevä lämpökaapeli on toimintavarma.
 • Järjestelmää on helppo laajentaa tarvittaessa.
 • Järjestelmässä yhdistyy edullisuus sekä toimintavarmuus.
 • Voidaan  asentaa  uuteen  kohteeseen  tai  sillä  voidaan  korvata vanha  juottojärjestelmä.

Petec lämmitetty juomakuppi ratkaisu

 

Ratkaisun ytimenä on eristetty ja lämmitettävä juomakuppi, joka on valmistettu korkealaatuisesta ja säänkestävästä polyeteenistä. Käyttämämme itsesäätelevä lämpökaapeli joka nostaa veden lämpötilan noin 14 °C asteeseen. Lämpötila kupissa on tällöin eläimelle sopivalla tasolla, jolloin juominen tapahtuu rauhallisesti ja ilman roiskimista. Järjestelmä on käytössä asiakkailla mm. Lapin vaativissa olosuhteissa ja sillä löytyy useita tyytyväisiä asiakkaita myös Pohjanmaalta. Soveltuu hyvin esim. nautakarjalle, hevosille, lampaille, poroille.

Juomakupit  voi asentaa tukevasti lattiaan,  seinään  tai  tolppaan. Kiinnitystelineet takaavat kestävän kiinnityksen. Teline saatavana sähkösinkittynä tai ruostumattomasta teräksestä.

Lämmitettävä juomakuppi

 

Tekniset tiedot:

 • Tilavuus: 15 L
 • Korkeus: 25,5 cm
 • Leveys: 40 cm
 • Veden korkeus kupissa: 15 cm (säädellään uimurilla).
 • Lämpötila suunnilleen: 14 °C
 • Paino: 4 kg
 • Valmistusmateriaali: polyeteeni

Lämitettävä juomakuppi hinnat alkaen 387,00€/kpl  Alv0%

Paras jäätymissuoja Petec vesijohtolla

Jäätymissuojaus – itsesäätyvä lämpökaapeli, joka kytketään suoraan 230 V verkkoon. Lämpökaapeli on kestävä ja luotettava 
Raychem Chemelex Auto-Trace 14,9 W/m.​

 

Vesijohtoputki voidaan asentaa suoraa seinään, ripustaa, peittää ohuella maakerroksella tai suoraan maan tai lumen päälle. Putken käyttöpaine max. 16 bar (Paineluokka PN 16).
Vesijohtoputken materiaalina on polyeteeni, joka soveltuu elintarvikekäyttöön. Eristeenä korkealaatuinen PE -solumuovi, ulkokuori taipuisa PE-muovi.

 

Mahdolliset sähkökatkoksetkaan eivät riko järjestelmää. Kun sähkö palautetaan, sulattaa lämpökaapeli putken takaisin toimintakuntoon. Toimitamme ympäri Suomea sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Joustavin järjestelmien rakentaminen

Joustavin järjestelmien rakentaminen

PeTec Jäätymätön -putken avulla voit myös rakentaa laajempia kokonaisuuksia, kun tarvitset vettä useampaan kohteeseen; linjaston juomakupit, hanat, palopostit ja muut vesipisteet. Löydät meiltä tarvikkeet kytkentään ja erilaisten järjestelmien rakentamiseen, mm. haaroituskappaleet, pikaliittimet ja sähköhitsausmuhvit. Ratkaisu on suunniteltu helposti laajennettavaksi sekä asennettavaksi myös haastaviin olosuhteisiin.
Täydellinen juomajärjestelmä vaativiin käyttöolosuhteisiin

Täydellinen juomajärjestelmä vaativiin käyttöolosuhteisiin

PeTec Engineering tarjoaa sinulle teknistä edelläkävijyyttä ja kestävyyttä. Järjestelmän komponentit ja niiden rakenteet ovat huippuluokkaa niin toimivuudelta kuin kestävyydeltään. Ota yhteyttä ja katsotaan, minkälainen järjestelmä sopii parhaiten sinun ja eläintesi tarpeisiin!
Soita PeTec